Copyright

 

Alle tingene på denne hjemmeside er hjemmeslavet, hvilket betyder at Hobbymukke har copyright på alt hvad du finder her. Skulle der være noget der ikke er copyright på, vil det stå på den pågældende side og ud for det enkelte. Skulle du så, i dette tilfælde vide, at du har copyright på dette, vil jeg meget gerne have dette at vide, så det kan slettes fra siden.

 

Hvis du ikke kan downloade filerne, kan du få mønstrene sendt, ved at sende en e-mail til Hobbymukke. Alt hvad du henter eller får tilsendt må kun bruges privat. Intet må bruges kommercielt, da der er copyright på. Dog må du give, eller sælge dine færdige produkter, så længe det ikke er større produktioner.

Så frem du har et ønske om at bruge noget af materialet, til andet end privat, skal du skriftligt kontakte Hobbymukke. En tilladelse vil blive udstedt i tilfælde, hvor der er en god begrundet årsag til at bruge materialet.

Det er i Hobbymukkes interesse at skabe en hjemmeside hvor du gratis kan få mønstre til forskellige ting. Så respekter venligst denne service. Kom til mig, hvis der er noget du kunne tænke dig at bruge, i stedet for, at jeg skal komme til dig bagefter. Har du nogle spørgsmål, ligegyldig hvad, så kan du kontakte Søs Annelise Hee Boysen på: mukke@hobbymukke.dk

Tak for din forståelse og for, at du respekterer Hobbymukkes regler.
Mvh Hobbymukke (Søs Annelise Hee Boysen).